Житомирська хвиля

Житомирська хвиля

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Житомирська хвиля » Новини житомирщини » Я купила цей ноутбук і дуже задоволена своїм вибором.

Я купила цей ноутбук і дуже задоволена своїм вибором.

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Екран має велику діагональ, що дозволяє комфортно працювати з багатьма вікнами. Клавіатура зручна та м'яка на дотик, що дозволяє писати без надмірних зусиль. Також вражає його продуктивність - ноутбук швидко запускає програми та завдання. Я впевнена, що цей ноутбук буде мені служити протягом багатьох років.

0

2

Цей ноутбук LENOVO IdeaPad 5 15ITL05  - прекрасний вибір для будь-якої людини, яка шукає високоякісний і надійний ноутбук за прийнятну ціну на сайті http://www.moyo.ua/noutbuk_lenovo_ideap … 15203.html . Він має дуже потужний процесор, що дозволяє мені запускати важкі програми та графічні редактори. Також я ціную його великий обсяг пам'яті та швидкий диск, що дозволяє мені зберігати велику кількість файлів. В цілому, я дуже задоволений своїм вибором і рекомендую його всім, хто шукає потужний та зручний.

0

3

Він легко вміщується у мій рюкзак і не заважає мені переносити його з класу в клас. Також він має дуже добру батарею, яка дозволяє мені працювати цілий день без підзарядки. Окрім того, дуже корисні функції, такі як швидке заряджання та відбиток пальця для авторизації, допомагають зберігати час та забезпечувати безпеку.

0

4

Нужно ещё хорошую видеокарту иметь. К примеру, если вы геймер, то советую купить 3060 https://luckylink.kiev.ua/videokarty-geforce-rtx-3060/ это среднебюджетная модель для требовательных геймеров. Отличительной особенностью графических процессоров поколения Ampere является аппаратная поддержка технологий трассировки лучей и динамического сглаживания DLSS, что выводят игровой изображение на абсолютно новый уровень качества. В этом магазине отличный выбор комплектующих для ПК.

0

5

на вагу тютюн недорого для самокруток tabaki.co.ua

0

6

Добрый день, сейчас очень часто ломаются накопители, при чем как внутренние так и внешние. Если будете в такой ситуации то важные файлы спасти можно, просто обратитесь к datalab.com.ua Если говорить про личный опыт то мы там заказывали восстановление данных с неисправной флешки

0

Вы здесь » Житомирська хвиля » Новини житомирщини » Я купила цей ноутбук і дуже задоволена своїм вибором.

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz